Kvalitets- og miljøansvarlig

også kaldet Interim Management

Hvad:
ENVIRON kan for en kortere eller længere periode indgå i virksomhedens organisation som virksomhedens kvalitets- og/eller miljøansvarlige. Også arbejdsmiljø (HMS) kan inkluderes.

Hvorfor:
Ikke alle virksomheder (store som små) har behov for eller kapacitet til at beskæftige en medarbejder fuld tid som miljø/kvalitetsansvarlig. I dette tilfælde kan der være god mening i at lave en aftale med ENVIRON om at varetage dette område på deltid, fra 2 til måske 10 dage pr. måned over en periode.

Hvordan:
ENVIRON er tilstede i virksomheden i et aftalt antal dage pr. måned. I denne tid løses de løbende Q/M opgaver, som intern audit, udarbejdelse af  miljøredegørelse, håndtering af afvigelser, myndighedskontakt mv. Efter aftale kan en del af arbejdet løses uden for virksomheden - hvilket kan være fordelagtigt hvis, der kan skaffes on-line adgang til ledelsessystemerne fra ENVIRONs domicil.

 
ENVIRON:
Løser opgaverne som det er aftalt. Aftalen kan omfatte alle løbende opgaver fra gennemførelse af intern audit til reelt at fungere som ledelsens repræsentant med alt hvad dette indebærer. Er der problemer, der kræver mere tid, lægger ENVIRON den ekstra tid i opgaven, der er nødvendig. ENVIRON betales kun for den tid, der reelt er lagt i opgaven og skal således ikke have "løn" under sygdom, efteruddannelse, barns første sygedag etc.  
     

Alle billeder på denne web-site er optaget i den danske del af vadehavet, vor nyeste naturpark.
Programmeret og hosted af nordicweb