Sådan arbejder vi

Environ er en fremtids- og resultat orienteret virksomhed, hvor det først og fremmest er de menneskelige relationer, der er ledetråd for vore aktiviteter.

Vi vil altid stå for en ærlig og redelig rådgivning og vil hellere sige nej til en opgave (eller henvise til en anden konsulent) frem for at bide skeer med noget, der ikke kan blive til gavn for begge parter.

Vi vil altid behandle alle kunder ens - uanset opgavens (og kundens) størrelse.

Vi er ikke alvidende guruer, men har en dyb respekt for den viden og erfaring som kunden repræsenterer og som vi altid vil søge at aktivere i den konkrete opgaveløsning.

Vi går ind for et godt og tillidsfuldt samarbejde med kunder såvel som som partnere. Vi tror på at dette bedst opnås ved at stille krav til hinanden, holde aftaler - mundtlige som skriftlige - og ved ikke at feje problemerne ind under gulvtæppet.

Vi går ikke i gang med en opgave uden at den er klart beskrevet og parterne har en fælles opfattelse af formål og forventninger. Vi altid søge at se opgaven i et større perspektiv, som et led i kundens værdiskabelse, fortsatte udvikling og langsigtede planer.

Disse holdninger er udtrykt i vore forretningsbetingelser. Tryk på teksten for download.

Ligeledes tilslutter vi os et sæt af etiske retningslinier som er udtrykt i IEMA's Code-of-Practice, Tryk på teksten for download.

 
Men hvorfor ikke lade det komme an på en prøve - så du kan se hvad vi du´r til og opleve hvad vi står på. Kig rundt på vor web-site og lad os høre din mening! Brug gerne kontaktformularen.

Alle billeder på denne web-site er optaget i den danske del af vadehavet, vor nyeste naturpark.
Programmeret og hosted af nordicweb