Netværk og samarbejdspartnere


Hvad
: Vi kan ikke dække "alt" - og vil heller ikke prøve på det. Derfor arbejder vi sammen med andre konsulenter med kompetencer, der supplerer vores.


Hvorfor
: Alene er man måske svag - sammen står man altid meget stærkere. Ved at arbejde sammen i et netværk af ligesindede leverandører, er ENVIRON i stand til på en helt anden og bedre måde at opfylde kundens behov.


Hvorledes
: Netværket består at en gruppe af ligestillede konsulenter. I en given situation danner vi et team, der er optimalt i forhold til kundens behov. Dette sker fra sag til sag og vi arbejder hele tiden på at skabe nye kontakter og på at udvide og supplere netværket.

Samarbejdet rækker dog ikke alene til at gennemføre aktuelle opgaver. Vi kender vore egne styrker og svagheder, og ved til hvilke typer af opgaver de enkelte konstellationer fungerer bedst.

Og inden for disse arbejder vi systematisk på at udvikle nye ydelser samt videreudvikle og raffinere de eksisterende - alt samment til gavn for vore nuværende og kommende kunder.

Vil du se hvilke virksomheder, der indgår i netværket i dag, så klik her.

 

Er du selv konsulent og mener du, at vi kan samarbejde om en ydelse eller leverance, så send os en mail på torben.jensenenviron.dk


Alle billeder på denne web-site er optaget i den danske del af vadehavet, vor nyeste naturpark.
Programmeret og hosted af nordicweb